Ook bij mijn bloemenschilderijen probeer ik een expressief beeld neer te zetten welke grenst tussen abstractie en figuratie. Er is geen noodzaak om de bloemen gedetailleerd uit te werken. De impressionistische bloemenschilderijen doen je verwonderen over de schoonheid van de natuur. . De schilderijen worden zorgvuldig in diverse lagen met toepassing van diverse technieken opgebouwd.

uit 2018 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

MoreFlowers

2022

In de serie van kleurrijke bloemrijke schilderijen is MoreFlowers geschilderd. Een wel heel duurzaam boeket! In veel lagen en met diverse schilderstechnieken is het schilderij opgebouwd. Het linnendoek is gespannen op een aluminium frame. 

SummerJoy

2022

Bloemrijke kunst

GardenJoy

2022

In de serie bloemen is deze bloemenkroon ontstaan. Ik denk aan een zonnige muur op het zuiden met kleurrijke weelderige begroeiing.

SpringJoy

2022

In de serie bloemen een boeket geinspireerd door de kleuren van de lente. In vele lagen en met diverse technieken geschilderd. Een feestje aan jouw muur!

Joy

2022

In een serie van kleurrijke bloemrijke schilderijen is Joy ontstaan. Op impressionistische wijze zijn de bloemen geschilderd. Door de lijnen in de achtergrond lijkt het alsof het boeket nog groeit!  Een plezier om naar te kijken: Joy! Wordt geleverd in houten baklijst.

Flower Power in Red

2022

Bloemen om blij van te worden!

Flower Power in Red2

2022

Vrolijkheid in een vaas

Zonnehoed2

2021

Dansende zonnehoedjes. Doek op aluminium frame. 

BloemenWeelde

2020

Bloemenboeket geabstraheerd

Bloemen

2020

Pioenrozen geabstraheerd

Zonnehoed

2020

Dansende Zonnehoedjes

Bloemenveld3

2020

Bloemenveld3. Acryl op linnen met aluminium frame. Eindelijk zomer! Inspiratie van de echinecea uit mijn tuin. Geschilderd met diverse technieken. 

Bloemenveld2

2020

Bloemenveld2 Eindelijk voorjaar!  Acryl op linnen op aluminium frame. Geschilderd met verschillende technieken. 

Klaprozen

2018

Klaprozen.